Yritystiedot

Tehoinssit Oy, tietoa yrityksestä

Insinööritoimisto Tehoinssit Oy on vuonna 1996 perustettu kiinteistönpidon asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa ja Muhoksella. Yrityksellemme on karttunut arviolta pitkästi yli 100 000 kohteen tarkastus- ja tutkimuskokemus eri puolilta Suomea. Ammattitaitoisen henkilökuntamme toiminta perustuu lisäkouluttamiseen sekä ehdottomaan puolueettomuuteen ja rehellisyyteen. Nykyaikaisten tutkimusvälineiden ansiosta kykenemme palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti ja laadukkaasti heidän erinäisissä kiinteistöjä koskevissa kysymyksissä. Nykyään useat kohteet joissa työskentelemme, ovat asuntokauppa- ja urakka- sekä rakennuksen rakentamisen tai korjaustöiden laatuun liittyviä riitakohteita.

Palvelemme asiakkaita

Monipuolisten laadunvarmistuspalvelujemme ansiosta asiakkaamme voivat tilata kerralla perusteelliset tarkastukset rakennuksiinsa, jotka voivat tarvittaessa kattaa muun muassa rakennustekniset tarkastukset, kosteustekniset kartoitukset, sertifioidut lämpökamerakuvaukset sekä viemäreiden ja salaojien sisäpuoliset TV-kuvaukset. Teemme lisäksi hajuhaitta- ja mikrobikartoituksia, jotka varsin usein ovat seurauksena vanhoista kosteus- ja vesivaurioista. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluivat ennen myös rakenteiden kuivatus-, otsonointi- ja desinfiointipalvelut, mutta vuonna 2005 päädyimme eriyttämään ko. palvelut omaksi yksiköksi, Prodesko Oy:ksi.

Autamme asiakkaitamme kiinteistöjen korjauksissa tarjoamalla heidän käyttöön vahvaa kokemuspohjaamme korjausneuvonnassa ja työselityksien tekemisessä. Otamme vastaan myös korjaustöiden valvontaa sekä annamme myös asiantuntijalausuntoja ja koulutusta.
Toimimme myös puolueettomana asiantuntijana vastaanotto- ja takuutarkastuksissa sekä asuntokauppariita- ja vakuutuskorvausasioissa. Teemme myös kiinteistönvälittäjistä riippumattomia asuntokaupan puolueettomia kuntotarkastuksia.

Insinööritoimisto Tehoinssit Oy:n toimintaa kehitetään jatkuvasti, jotta yrityksemme pystyisi palvelemaan vieläkin paremmin asiakkaittemme tarpeita.